Testimoni - Hilang 3KG dengan SHAKLEE Cinch Shake & Lecithin

credit to nani & kak hadha~*


Adakah anda masih ingat pasal saya minum cinch shake mix and lecithin dari shaklee dulu?? So, arini lebih kurang sebulan dah la saya guna product ni.. Kali ni saya nak join contest dr blog kak cery..untuk pengetahuan semua..kak cery ni la supplier shaklee saya..sape2 nak dptkan product shaklee, boleh contact kak cery kat SINI..

ok la..since I dah makan product shaklee CINCH and LECITHIN for a month...cube tekaa..dah berapa kilo berat saya turun??? heheh..jeng jeng jeng...I LOST....

3 KG!!!

okla tu kan,,sebulan dapat turunkan 3Kg..lau turun mendadak nnt badan akan cepat naik..

Ok ape..bukannye I bersenam pun..hehe..

saya akan minum Cinch around pukul 11.30pg after I dah breakfast.

Then, saya kadang2 memang tak akan lunch pon sbb perut dah kenyang minum cinch tu..

tapi saya akan lapar balik around 5-6pm. SO time ni saya akan dinner dah..

saya mmg dinner awal..nnt ayah saya marah. sbb biasa org cina dinner b4 7pm..

so ..my father cam tula..

nk tau berat saya dulu berapa? starting from 48kg..berat saya naik smpai 65kg..

antara sebab2 nye saya dinner after 7pm.

mmg sape makan lewat malam bdn akan naik..

so minum Cinch tu untuk gantikan makanan lain la.drpd ambik yg lemak n carbohydrate

yang byk, baik minum cinch.

lagipun cinch ni bukan sekadar mengenyangkan..tapi bakar lemak sekali,,

n setiap malam b4 tido, saya akan ambik 3-4 capsule of Lecithin.

yang ni pun bagus gak..mmg seriously bakar lemak.

setakat ni if saya makan lecithin sahaja without cinch,

at least I lost 200-300gram per day..sometimes till 400gram per day,,

ok la tu lemak ilang byk tu sehari..dengan keadaan I yg bukannye bersenam nie..hehe..

xsempat nk bersenam..bersenam ngan window shopping je.

So, sesape yg nak kuruskan badan tu..sangatla saya saran kan ambik product ni..

lagipun shaklee ni dah lama wujud kat dunia ni..

So, kewibawaan product dia tak dapat di ragui la..

and skang ni pun..mane2 I pegi mesti org akan cakap..diet ek??

nampak kurus la skang..hehe

so seronok bila ade orang cakap camtu..

So, I decide to keep using this product until i reach my target weight,,

tapi after dah smpai target pun still nak guna jugak..coz nak maintain la plak kan??

hehe..ok..Selamat Mencuba!!




Fungsi : 


Lecithin - 13 kelebihan lecithin yg perlu anda tahu

Cinch Shake - ada 3 perisa ( vanila, coklat & cafe latte ), yang ini memang fungsi dia membakar kalori disamping memberi rasa kenyang dan dalam masa yang sama memelihara otot tubuh. act as meal replacement. 




* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Ingin mencuba vitamin Shaklee? Boleh hubungi saya di honeywawa85@gmail.com atau sms 0127111260 untuk keterangan lanjut atau membuat pesanan.  (^_^)

2 comments:

Anonymous said...

x de harga ke utk produk nieh?

nursalwa said...

pricelist ade di kolum atas entry..

http://nursalwa.blogspot.com/p/price-list.html

utk harga special bleh PM saya di email honeywawa85@gmail.com